18 Ekim 2024
Engelle.Net
Engellenen Numarayı Nasıl Kaldırabilirim
Genel

Engellenen Numarayı Nasıl Kaldırabilirim

Engellenen numarayı nasıl kaldırabilirim sorusunun cevabı cep telefonun marka ve modeline göre değişiklik gösterecektir. Genel olarak baktığımız zaman engellemede engeli kaldırma da aynı mantık çerçevesinde ilerlemektedir. Kişiler farklı sebeplerden kaynaklı olarak engelleme yapmaktadır.

Engelleme özellikle kişinin istemediği durumların önüne geçmektedir. Engelleme bazen kişi bir kişi tarafından devamlı taciz edilmekte aranmakta ve mesaj atılmaktadır. Bu durumun önüne geçmek için engelleme çok konforludur. Reklam şirketleri tarafından devamlı olarak atılan mesajlarda kişinin rahatsız olmasına sebep olmaktadır. Bu durumda da mesaj atılan numaraları engellemek mümkündür.

İnternet siteleri ve bahis siteleri de kişiye devamlı olarak mesaj atıp arama yapmaktadır. Bu durumda engelleme seçeneği kişinin oldukça faydasına olacaktır. Engellenen numarayı kaldırmak için rehber kısmına girerek sol tarafta bulunan ayarlar kısmına girmeniz gerekmektedir. Engellenen numaranın üzerinde tıklayarak kaldır seçeneğini seçebilirsiniz.

Karşı Taraf Beni Engelledi Nasıl Kaldırabilirim

Karşı taraf tarafından bulunan engel durumları sadece engelleyen kişi tarafından kaldırılabilmektedir. Telefondan yapılan engellemeler özellikle bazı kişi ve şirketlerin rahatsızlık vermesinden dolayı yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı siz bu engeli kaldıramazsınız.

Karşı tarafın koymuş olduğu engel ile alakalı olarak farklı bir numaradan iletişime geçerek bunu sadece rica edebilirsiniz. Sizin müdahale gibi bir şansınız bulunmamaktadır. Yani karşı taraf beni engelledi nasıl kaldırabilirim sorunun cevabı mümkün değil şeklinde olacaktır.

Engellenen Kişileri Nasıl Silebilirim

Engellenen kişileri nasıl silineceği ile ilgili çok fazla soru sorulmaktadır. Ancak engellenen numaraların hepsi telefon uygulamasının engellenen kişi listesinde bulunmaktadır. Burada bulunan listenin içerisindeki numaraları silmek aynı zamanda engelin devam etmesini sağlamak mümkün değildir.

Engellenen kişilerin numarasının üzerine tıkladığınızda kaldır diye bir seçenek bulunmaktadır. Bu durum kişinin engelinin kaldırılması ile alakalıdır. Eğer ki engel kaldırmak istiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. Ancak engelin devam etmesi ve de numaranın silinmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Engellenen numaralar engellenen yani spam kısmında olduğu için bu bölüme girmediğiniz takdirde bu numaraları görmeyeceksinizdir. Engellenen kişiler ile ilgili olarak sadece engel kaldırma işlemi yaparak silebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir