18 Ekim 2024
Engelle.Net
Engellenen Numara Sms Atabilir Mi
Sosyal Medya

Engellenen Numara Sms Atabilir Mi

Bir telefon numarasını engellemek, genellikle istenmeyen aramalar ve mesajlardan kaçınmak için yapılır. Bu işlem, cihazınıza veya uygulamaya göre değişiklik gösterebilir. Her platformda engelleme işlemi biraz farklılık gösterebilir, ancak genellikle numarayı veya kişiyi seçip, engelleme seçeneğini bulmak yeterlidir. Engellediğiniz numara size ulaşamayacak ve iletişim kuramayacaktır. Engellenen numara sms atabilir mi mümkün değil şeklinde cevap vermek doğru olacaktır.

Engellenen kişi tarafından bir daha sms almanız ya da araması sadece sizin engeli kaldırmanız ile mümkün olacaktır. Teknolojinin çok büyük değişiklik geçirmesi ile insan ilişkilerinde farklı bir boyut halini almıştır. Kişiler artık telefon ve sosyal medya aracılığı ile birbirlerine çok kolay ulaşmaktadır. Ve de iletişim kurmaktadır. Bu durum bazı sıkıntıları da beraberinde getirmiştir.

Telefon üzerinden kişi çok fazla aranabilmektedir. Hatta arama noktasında bu olay tacize kadar ilerlemektedir. Mesaj atarak kişiyi rahatsız edebilmektedir. Kişi bu durumun önüne geçmek için engelleme yöntemini seçebilir. Engellediği numara kendisini arayamaz ve mesaj atamaz.

Engelleyen Kişiye Normal Mesaj Gider Mi?

Engelleyen kişiye normal mesaj gider mi kişinin sizi engellerken seçmiş olduğu seçeneğe bağlıdır. Engelleme yapılırken arama ve mesaj şeklinde işaretleme yapılması gerekmektedir. Ama teknolojinin değişmesi ve marka modellerde olan farklılıklar durumu değiştirebilmektedir. Engelleme mesaj ve arama şeklinde yapıldıysa normal mesaj da gitmeyecektir.

Telefonda Engelleyen Kişiye Mesaj Gider Mi?

Telefondan engelleyen kişiye mesaj gitmez. Kişiler çeşitli sebeplerden dolayı bazı numaraları engellemektedir. Burada özel ilişkilerde sebep olabilirken aynı zamanda reklam içeriği olan iş yerleri de buna sebep olabilmektedir.

Telefonda engelleme yapıldıktan sonra o kişi sizin engellinizi kaldırmadığı takdirde ne arama ne de mesaj gidecektir. Burada kişi ile iletişime geçmeniz gereken önemli bir konu var ise farklı numaradan ulaşmak mümkün olacaktır.

Engellenen numara tarafından kişi hiçbir arama ya da mesaj almamaktadır. Bu durum kişinin bu telde bulunan engeli kaldırması ile ortadan kalkacaktır. Telefonda engellenen kişi kısa mesaj olarak da kişihye ulaşamamaktadır. Kendi numarası değil farklı bir numara aracılığı ile anaca iletişime geçebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir