18 Ekim 2024
Engelle.Net
Engellenen Kişiye Sms Gider Mi?
Genel

Engellenen Kişiye Sms Gider Mi?

Engellenen kişiye sms gider mi? Sorusuna yanıt olarak; Kişisel iletişimde yaygın olarak kullanılan SMS’ler, engellenen kişilere gönderilebilme konusu kafa karışıklığı yaratabilir. Telefon üzerinden doğrudan telefon numarası engellenen kişilere SMS göndermek mümkün değildir.

Böyle bir durumda kişiler engelledikleri numaraya veya engelli oldukları bir numaraya mesaj attıktan sonra “Gönderilmedi” veya “Teslim Edilmedi” gibi hata mesajlarıyla karşılaşılacaktır.

Engellenen Numaraya Mesaj Atma

Birinin sizi engellemesi, o kişiyle iletişim kurmanızı zorlaştırsa da, imkansız hale getirmez. Engellenen bir numaraya mesaj atmanın birkaç yolu vardır, ancak her yöntemin kendine özgü sınırlamaları bulunmaktadır.

Engellenen numaraya mesaj atma işlemi için en basit çözüm, engellenen kişiye farklı bir numaradan mesaj atmaktır. Yeni bir SIM kart edinebilir veya arkadaşınızın veya ailenizin üyesinin telefonunu kullanabilirsiniz.

Özellikle bu yöntem her zaman işe yarar, ancak engellenen kişi yeni numaranızın kim olduğunu bilirse sizi tekrar engelleyebilir. Hem siz hem de engellenen kişi mesajlaşma uygulamasında hala aynı gruptaysanız, ona mesaj gönderebilirsiniz.

  • WhatsApp’ı açın ve “Yeni Grup” seçeneğine tıklayın.
  • Gruba eklemek istediğiniz kişileri seçin (engellenen kişi dahil) ve “Oluştur”a tıklayın.
  • Gruba bir isim verin ve “Tamam”a tıklayın.

Artık gruba mesaj gönderebilir ve engellenen kişi de mesajlarınızı görebilecektir. Ancak bu yöntemin yalnızca grup mesajları için işe yaradığını ve özel mesaj gönderemeyeceğinizi unutmayın.

Engelleyen Kişiye Mesaj Gider Mi Instagram

Engellenen kişiye mesaj gider mi Instagram kullanan ve Instagram üzerinden bir kişiyi engelleyen kişiler tarafından merak edilen bir sorudur. Instagram’da engellenen bir kişiye mesaj gönderemezsiniz.

Engelleme işlemi gerçekleştiğinde, hem direkt mesajlaşma hem de yorum yapma imkanınız kısıtlanır. Kısacası bir kişiyi engelledikten sonra o kişiye DM yoluyla mesaj gönderseniz dahi bu mesaj kişiye ulaşmaz. Engellenen kişi sizin profilinizi de göremez.

Engelliyken Atılan SMS Engel Kalkınca Gider Mi?

Engelliyken atılan SMS engel kalkınca gider mi? Sorusu da merak edilen sorulardan biridir. Engelliyken atılan SMS’ler engel kalktığında karşı tarafa gider. Engelleme sadece yeni mesajların iletilmesini engeller, geçmişte gönderilmiş mesajları silmez.

Kısacası kişi engeli kaldırdığında veya siz engeli kaldırdığınızda engelliyken gönderdiğiniz tüm SMS’leri bir kerede alabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir